Hjärtstartare – hjärtsäkerzon

hjärtstartare
Vi deltar i hjärtsäker zon kampanjen som hjärt lungfonden startat. Det är en av de största kampanjerna som drivits i modern tid när det kommer till att främja folkhälsa. Dels så jobbar man med att sprida awareness om hjärtstopp och hjärtstartare i allmänhet men har även lanserat konceptet hjärtsäkerzon samt 180 sekunder.

Vi valde Servicia Medical

Vår hjärtstartare levererades av Servicia Medical. Servicia Medical erbjuder såväl hjärtstartare med bra villkor samt utbildningar inom HLR.

Vad är plötsligt hjärtstopp?

Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst. Det är viktigt att förstå att detta är en av Sveriges absolut vanligaste dödsorsaker. Över 9 500 dör varje år av plötsligt hjärtstopp.

Vad menas med 180 sekunder?

Du har 180 sekunder på dig att rädda en person som drabbats av plötsligt hjärtstopp. Du behöver under denna tid utföra en mängd aktiviteter. Dels tillkalla hjälp, ringa 112, påbörja HLR tills hjärtstartaren kommer till platsen samt utföra defibrillering när du väl fått hjälp.

Vad menas med hjärtsäker zon?

Eftersom du bara har 180 sekunder på dig är det avgörande att du har en hjärtstartare nära dig. Ju längre från din arbetsplats som en hjärtstartare befinner sig desto större risk att ens anställda inte överlever. Därför pumpar hjärt lungfonden ut detta som en del i denna riksomfattande kampanj.

Tryggt att göra affärer med oss

trygga affärer

Kontaktuppgifter

Castpoint Networks AB
187 28 TÄBY
Telefon: 08-502 511 00

Deltar i hjärtsäkerzon

hjärtstartare

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Mata in koden nedan - förhindrar spam
captcha