Övervakningskameror

Din nya övervakningskamera till hemmet eller företaget

Din nya övervakningskamera finns du hos oss på Castpoint. Vi erbjuder marknadens bästa trådlösa övervakningskameror för hemmabruk såväl som övervakningskameror till butik och arbetsplatser. Båda för dig som företag och privatperson. Självklart fungerar våra övervakningskameror utomhus lika bra som inomhus.
Intresserad? Vi skickar snabba offerter utan krav!

Dina behov står i centrum

Är du intresserad av en analog övervakningskamera eller en IP-kamera? Utifrån dina behov kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig. Vissa övervakningskameror lämpar sig bättre för övervakning av stora områden medan andra för att i detalj återge mindre områden. Vi har kvalitativa övervakningskameror, från marknadens främsta tillverkare till pressade priser, som garanterat uppfyller era behov och önskemål. Självklart är både offert och ett första besök kostnadsfria.

Renommerade kunder – en trygghet för dig

Vi på Castpoint har flertalet nöjda kunder i Stockholm och Mälardalen, däribland ICA, Mekonomen, Cykloteket och Elon. De har investerat i våra övervakningskameror för en tryggare arbetsplats och använder övervakningskameror för butiken såväl som bevakning utomhus. Kontakta gärna oss för vidare referenser. Det gäller även dig som är intresserad av en övervakningskamera för hemmabruk.

Vad passar dig bäst?

Nedan kan du läsa mer om våra kameratyper och inspelningsboxar. Där finner du trådlösa IP-kameror såväl som analoga övervakningskameror. Vi har specialiserat oss på Dahuas övervakningskameror för att de är marknadens främsta tillverkare av både övervakningskameror för utomhusbruk och övervakningskameror för inomhusbruk.

Med en övervakningskamera från oss kan du känna dig tryggare i hemmet eller på arbetsplatsen och tryggare med att lämna företaget över natten. Med en flexibel plattform som stödjer många olika kamerafabrikat och skräddarsydda lösningar kan vi installera övervakningskameror för inom- och utomhusbruk som passar dig och dina behov, oavsett om du är privatperson eller har företag.

Kontakta oss redan idag för kostnadsfri och kravlös offert så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!Våra kameratyper och inspelningsboxar

IP-baserade dome-kameror

dome_network_cameras

Med en IP-baserad dome-kamera kan du tack vare dag och natt-läge fånga detaljer i dagsljus såväl som i totalt mörker. Inspelning sker i HD-kvalitet och dessa övervakningskameror klarar av att övervaka stor områden och är skyddad mot yttre påverkan.


IP-baserade fixed dome-kameror

fixed_dome_network_camera

Även med en fixerad dome IP-kamera kan du fånga bilder i HD-kvalitet, de är även lättinstallerade och är vandalsäkra. En del har även stöd för ansiktsigenkänning och klarar av format som MPEG-4 och H.264.


Analoga dome-kameror

analog_dome_cameras

En analog dome-kamera kan precis som sin ip-baserade kollega spela in i HD-kvalitet. De lämpar sig dessutom väldigt bra för övervakning i svår ljusförhållanden då den klarar av att återge bilder med mycket hög detaljrikedom. Dessutom har en analog dome-kamera väldigt bra Zoom-funktion.


Analoga fixed dome-kameror

analog_fixed_dome_cameras

Fixerade analoga dome-kameror kan återge bilder i mycket hög bildkvalitet. Tack vare sin goda återgivning svåra ljusförhållanden lämpar de sig i synnerhet bra för inomhusområden som exempelvis köpcentrum och restauranger. Dessa kameror klarar även av att fånga oväntade händelser i bilden och att agera på detta.Fixerade IP-kameror

fixed_network_cameras

En fixerad ip-kamera klarar av att fånga filma ett stort dynamiskt område och har mycket bra funktioner för att reducera brus i bilden. Kameran är ett något mindre kostsamt alternativ och är väldigt lättinstallerad.


IP-baserade video recorders

network_video_recorder

Våra IP-baserade video recorders klarar av att spela in film och ljud från upp till 64 olika kameror samtidigt. De har enorma lagringskapaciteter och klarar av inspelning dygnet runt. Vi har även mindre avancerade varianter som klarar inspelning av upp till 16 st kameror och är mer anpassade för mindre och mellanstora företag.


Analoga fixerade kameror

analog_fixed_cameras

Våra analoga fixerade kameror är ett utmärkt alternativ för er med en lite mindre budget. Trots sin låga kostnad klarar de sig mycket bra i svåra ljusförhållanden. De klarar även av tuffa förhållanden utomhus, med nederbörd och hård vind.


Analoga video recorders

analog_video_recorders

Våra analoga video recorders klarar av inspelning från 16 kanaler och fixar uppspelning till två monitorer. De har även HDMI-anslutning och klarar av komprimering till formatet H.264. På så vis minskar användandet av bandbredd.Råd IP-kameror
Råd analoga övervakningskameror